El termini de presentació de sol·licituds és del 9 al 28 de febrer

L’Ajuntament de Cunit posa a disposició dels veïns i veïnes de Cunit 14 parcel·les d’horts urbans, de 30 m2  cada un, en la zona d’horta ecològica de l’Era de Cal Marquès, ubicada a la zona de Plademar, per un període de quatre anys.

Els horts ecològics municipals estan destinats a l’autoconsum personal i/o familiar  i tenen com a objectius proporcionar un espai on cultivar aliments sans, fer un activitat saludable i aprendre a cultivar de manera respectuosa amb la natura i les persones, tot afavorint l’aprenentatge compartit i les relacions socials.

Requisits per poder disposar d’un hort 

Podran accedir a un dels horts urbans les persones físiques que siguin majors d’edat, que estiguin empadronades a Cunit amb una antiguitat mínima de 2 anys i que no disposin de cap altre hort, entre d’altres condicions de participació en la convocatòria.

En aquesta convocatòria, les parcel·les d’hort es distribueixen d’acord amb els perfils següents:

  • Persones majors de 65 anys o jubilades i/o pensionistes – 4 parcel·les
  • Persones en situació d’atur – 4 parcel·les
  • Dones – 2 parcel·les
  • Persones en edats compreses entre els 35 als 64 anys – 2 parcel·les
  • Joves de 18 a 34 anys – 2 parcel·les

Les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) fins el 28 de febrer, acompanyada de la documentació corresponent  que estableix el plec de condicions.

Per a més informació, es podrà sol·licitar al Departament de Participació Ciutadana al tel. 977 67 40 80 (ext. 310) o al ce: participacio@cunit.cat.

Documents normatius i enllaços relacionats

Imprès de sol·licitud

Plec de Condicions (Anunci BOPT)

Reglament ús horts ecològics municipals

Horts ecològics municipals de Cunit

Galeria d'imatges