El termini de presentació de sol·licituds és del 9 al 28 de febrer Imatge de Oberta la convocatòria per a optar als horts ecològics de l’Era de Cal Marquès 1

L’Ajuntament de Cunit posa a disposició dels veïns i veïnes de Cunit 14 parcel·les d’horts urbans, de 30 m2  cada un, en la zona d’horta ecològica de l’Era de Cal Marquès, ubicada a la zona de Plademar, per un període de quatre anys.

Els horts ecològics municipals estan destinats a l’autoconsum personal i/o familiar  i tenen com a objectius proporcionar un espai on cultivar aliments sans, fer un activitat saludable i aprendre a cultivar de manera respectuosa amb la natura i les persones, tot afavorint l’aprenentatge compartit i les relacions socials.

Requisits per poder disposar d’un hort 

Podran accedir a un dels horts urbans les persones físiques que siguin majors d’edat, que estiguin empadronades a Cunit amb una antiguitat mínima de 2 anys i que no disposin de cap altre hort, entre d’altres condicions de participació en la convocatòria.

En aquesta convocatòria, les parcel·les d’hort es distribueixen d’acord amb els perfils següents:

  • Persones majors de 65 anys o jubilades i/o pensionistes – 4 parcel·les
  • Persones en situació d’atur – 4 parcel·les
  • Dones – 2 parcel·les
  • Persones en edats compreses entre els 35 als 64 anys – 2 parcel·les
  • Joves de 18 a 34 anys – 2 parcel·les

Les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) fins el 28 de febrer, acompanyada de la documentació corresponent  que estableix el plec de condicions.

Per a més informació, es podrà sol·licitar al Departament de Participació Ciutadana al tel. 977 67 40 80 (ext. 310) o al ce: participacio@cunit.cat.

Documents normatius i enllaços relacionats

Imprès de sol·licitud

Plec de Condicions (Anunci BOPT)

Reglament ús horts ecològics municipals

Horts ecològics municipals de Cunit

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email