Els municipis de Cunit, el Vendrell i Calafell han elaborat una programació conjunta per aquesta edició del Carnaval. A més de la coordinació horària dels actes festius, també s’ha creat un pack turístic amb l’objectiu de promocionar el Carnaval del Penedès Marítim arreu del país i facilitar que els visitants puguin gaudir-ne tant de dia com de nit.

Aquest pack inclou dues nits d’allotjament (divendres 1 i dissabte 2 de març), els esmorzars, el dinar i el sopar de dissabte. El preu per persona és de 130€ i inclou també una entrada a la discoteca Vip’s de Calafell. Hi participen diversos hotels i restaurants dels tres municipis, i no és necessari dinar i sopar al lloc on es té contractat l’allotjament. La informació i reserves es pot obtenir per correu electrònic florine(arrova)calafellevasion.com i al telèfon 977 37 30 15.

En la presentació, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha explicat que “el Carnaval és d’una d’aquelles festes que aporta un retorn econòmic al territori, i és important potenciar-lo”. El regidor de l’Ajuntament de Cunit i conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, ha detallat que, per part del Consell, es promocionarà el pack a través d’Enoturisme Penedès, “per tal de poder donar més sortida a públic d’arreu del país”.

El pack s’ha promogut conjuntament amb el Gremi d’Hostaleria i Restauració del Baix Penedès. El seu president, Eduard Álvarez, ha destacat que “per a nosaltres és molt lloable poder comptar amb el sector públic, ja que és la primera vegada que aconseguim una unió d’aquest tipus, fet que valorem molt positivament”. La secretària del Gremi, Carme Garcia, també ha exposat que és el moment d’obrir-se a nous agremiats, per tal de poder créixer i organitzar futures accions amb més participants.

A nivell estatal, aquest pack es promocionarà també a la fira de turisme  Navartur (Navarra), a finals de febrer, on es donarà a conèixer l’oferta al públic de la regió.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email