En una nova iniciativa socio-cultural l’any 1997, l’Ajuntament de Cunit porta a terme l’agermanament amb el poble de Hammelbach, un petit municipi alemany situat enmig d’un magnífic parc natural a prop de la ciutat de Mannheim, en el sud-oest del país.

Amb aquest agermanament es consolida la llarga relació entre tots dos països, donada la tradició d’estiueig del poble alemany en Cunit, que va ser la primera colònia de turistes que va arribar als anys 60.

Hermanamiento HammelbachUn punt de trobada per a conèixer la forma de vida, els costums i la cultura mitjançant un intercanvi que es produeix amb els viatges que es realitzen entre tots dos municipis des de fa anys.

Cada any es realitzen trobades entre ciutadans d’ambdues poblacions que són acollits com si estiguessin en el seu propi, no són pocs els que s’han decidit a traslladar el seu domicili en un o altre sentit.

Hermanamiento HammelbachCunit convida als nostres germans de Hammelbach durant la Festa Major d’estiu i Hammelbach convida als cunitencs a participar en la seva Festa Major a finals de setembre, la Kerwe.

Hermanamiento Hammelbach