El nostre centre disposa d’un càtering especialitzat en l’etapa 0-3 anys. Els àpats se serveixen diàriament. Els menús han estat especialment dissenyats per una nutricionista infantil amb l’objectiu d’assegurar una alimentació equilibrada, variada i que permet als infants anar coneixent i descobrint diferents aliments, gustos, textures, etc.

Tanmateix, es poden servir menús en funció de les necessitats de cada infant (triturat d’inici, triturat complet, sencer, sense gluten, vegetarià…).

Hi ha 2 modalitats del servei menjador, fix i esporàdic:

  • Es considera que pertanyen a la modalitat de fix els infants que utilitzen aquest servei un mínim de 13 dies al mes, tret dels mesos de setembre, desembre i el mes que se celebra setmana santa, en els quals és un mínim de 10 dies.
  • Es considera esporàdic si l’ infant utilitza aquest servei menys dies dels que es consideren fix.

Per a fer qualsevol canvi en el servei de menjador, com ara que un infant es quedi a dinar esporàdicament o avisar que no hi assistirà, cal que ho comuniqueu amb antelació o el mateix dia abans de les 9.15 h. Recordeu que als infants “fixes” se’ls dema dinar cada dia i si no ens aviseu de la seva absència, es cobra cada menú demanat.