BUTLLETÍ METEOROLÒGIC. DIA 1/12/2023
 TEMA: NÚVOL I CLARIANES FINS A MIG MATÍ, CEL TAPAT AMB PLUGES AL MIGDIA. TEMPERATURA BAIXANT
Divendres, 1/12/2023

El temps serà canviant amb el pas d’un front, amb cel ennuvolat gran part del dia, amb alguna clariana fins a mig matí, cel tapat al centre del dia amb pluges i ruixats febles, aclarint-se durant la tarda. La temperatura, que no ha baixat dels 14º de nit, arribarà als 17 de màxima i baixarà a 10º de mínima al final del dia i humitat alta, baixant a la tarda. El vent serà de mestral feble al matí i moderat o fort al final del dia. Mar molt alterada amb forta maror.

EL TEMPS TEMPERATURA HUMITAT VENT MAR
Matí Màxima Màxima Màxim Matí
Núvol i clarianes 17º 90% 45 Km/h. Forta maror
Tarda Mínima Mínima Direcció Tarda
Núvol i pluja 10º 50% NW Forta maror
Dissabte, 2/12/2023

Bon temps amb sol, amb algun núvol alt a primera hora i cel clar la resta del dia. La temperatura baixarà clarament, sobretot de nit, amb mínimes de 7 o 8º i màxima propera als 15º, humitat baixa i bona visibilitat. Vent moderat de mestral al matí i més fluix a la tarda. La mar anirà a la baixa amb maror al matí i marejol de tarda.

EL TEMPS TEMPERATURA HUMITAT VENT MAR
Matí Màxima Màxima Màxim Matí
Sol i algun núvol 15º 70% 35 Km/h. Maror
Tarda Mínima Mínima Direcció Tarda
Sol 35% NW Marejol
PROPERS DIES:

DIUMENGE: Temps força estable, dominat pel sol amb algun núvol al matí i bandes de núvols alts a la tarda. La temperatura baixarà una mica més de nit i es mantindrà de dia, situant.-se entre 4 i 6º de mínima i de 14 a 15 de màxima, i humitat més alta a la tarda. Vent feble amb terral al matí i garbí a la tarda. Mar més calmada amb marejol.
SATÈL·LIT (8:00h.)

Imatge de Butlletí meteorològic de Cunit 4

RÀDAR (8:00h.)

Imatge de Butlletí meteorològic de Cunit 5

LLAMPS (en 24h.)

Imatge de Butlletí meteorològic de Cunit 6

17.2 ℃
0 km/h
0 mm
995.7 hPa
7:00am
4:26pm

Nota: informació obtinguda en temps real des de l'estació meteorològica de l'Ajuntament de Cunit, situada al Carrer Rovira i Virgili S/N