BUTLLETÍ METEOROLÒGIC. DIA 12/12/2018
 TEMA DEL DIA: DOMINI DEL SOL AMB NÚVOLS ALTS TANT MATI COM TARDA. TEMPERATURA MÉS ALTA.
LA PREVISIÓ
Dimecres, 12/12/2018

El temps serà estable, amb domini del sol o del ressol, ja que hi haurà núvols alts tot el dia, però que seran més abundants al matí. La temperatura serà més alta i estarà entre 8 o 9 i 16 graus i humitat molt alta. El vent serà feble i variable amb domini del garbí a la tarda. A la mar hi dominarà el marejol.

EL TEMPSTEMPERATURAHUMITATVENTMAR
Matímàximamàximamàximmatí
Sol i núvols alts 16º85%25 Km/hMarejol
TardaMínimamínimaDireccióTarda
Sol i núvols alts65%SWMarejol
Dijous, 13/12/2018

Canvi de temps. Fina a mig matí s’imposarà el sol amb núvols alts que aniran a més per tapar-se el cel a migdia. Entre la tarda i la nit plourà de manera general, abundant i puntualment amb tempesta i una certa intensitat. La temperatura pujarà de nit i baixarà de dia movent-se entre 10 i 14 o 15 graus i humitat molt alta. El vent serà feble i variable amb domini del xaloc o llevant per girar a mestral moderat o fort a la nit. La mar augmentarà d’arrissada a marejol i amb àrees de maror al final del dia.

EL TEMPSTEMPERATURAHUMITATVENTMAR
MatímàximamàximamàximMatí
Sol i núvol14º95%45 Km/hArrissada
TardaMínimamínimaDireccióTarda
Núvol i pluja10º75%VARMarejol

cid:image001.png@01D3D242.BE1F8E90

PROPERS DIES:
DIVENDRES: Millora del temps. A primera hora del matí poden quedar alguns núvols residuals que aviat marxaran, imposant-se el sol amb cel clar i visibilitat excel·lent a partir de mig matí. La temperatura baixarà de nit i es mantindrà de dia, movent-se entre 7 i 15 graus i humitat baixa. El vent serà de mestral, moderat amb cops forts al matí i perdent intensitat a la tarda. A la mar hi haurà maror.

DISSABTE: El temps serà estable i assolellat amb cel clar fins a mig matí i amb bandes de núvols alts la resta del dia. La temperatura baixarà una mica de nit i pujarà de dia, movent-se entre 6 i 16 graus i humitat força baixa. El vent serà feble de mestral al matí i de garbí a la tarda. A la mar hi haurà marejol.

DIUMENGE: Bon temps amb sol i cel clar amb alguns núvols alts al final del dia. La temperatura pujarà una mica de nit i es mantindrà de dia, movent-se entre 7 i 16 graus i humitat més alta. El vent serà feble i variable amb domini del garbí. La mar estarà arrissada amb una mica de marejol a la tarda.

 

.SATÈL·LIT (8:00 h.)

RÀDAR (8:00 h.)

LLAMPS AVUI

Close Menu