La regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Cunit juntament amb la regidoria de Turisme, Comerç i Fires de Cubelles  organitzen les VI Jornades Gastronòmiques i la III Mostra de Tapes del Penedès Marítim, que es celebraran de l’1 al 30 de novembre.  La finalitat de la campanya és donar a conèixer els productes de temporada i proximitat, així com l’oferta de restauració existent al municipi i  recolzar al sector durant la temporada baixa. Per la publicitat i difusió de la campanya  s’han editat 3.000 llibrets amb tots els menús i tapes, els quals es distribuiran entre els establiments participants i l’oficina de Turisme de Cunit i Cubelles.

Per aquesta edició es comptarà novament amb el patrocini de l’empresa Moritz i DO Penedès.  A més, entre els comensals participants es sortejaran setze sopars per a dos persones  i tres lots de productes Moritz.  Per participar al sorteig  és necessari anar a un mínim de dos establiments de Cubelles i/o Cunit participants a la campanya de menús gastronòmics i omplir el fulletó que us facilitaran.  Pel que fa al sorteig de tres lots de productes MORITZ només cal anar a un dels establiments que participen a la Mostra de Tapes i omplir el fulletó. Els fulletons dels sortejos s’han d’entregar a les oficines de Turisme de Cunit o Cubelles,  o bé  als restaurants participants a la campanya.

El sorteig es realitzarà el dia 16 de desembre a les 18.00 hores a la carpa de l’Ajuntament de Cubelles durant la Fira de Nadal. El termini que disposen els guanyadors per gaudir dels sopars gastronòmics finalitzarà el 28 de febrer de 2019.

 Per últim, en paraules del regidor de Turisme Patrimoni, Jaume Casañas:

«Aquesta és una acció que fem per dinamitzar els restaurants en temporada baixa, i que vol ser una manera d’animar a la gent perquè visiti els dos municipis», ha explicat el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas. La iniciativa forma part del projecte conjunt per desenvolupar el Penedès Marítim, que comporta una «suma de sinergies» dels dos municipis. Casañas ha avançat que estan estudiant fer unes jornades similars a la primavera.

RESTAURANTS I ESTABLIMENT DE CUNIT  QUE PARTICIPEN A LES JORNADES GASTRÒNOMIQUES I MOSTRA DE TAPES:

MASIA RODAVI CAN NICOLAU:Av. de Can Nicolau, 47  Tel. 977 94 39 54

HOTEL RESTAURANT ADIA:  Av.Tarragona, 2 Tel.  977 16 28 47

HOSTAL RESTAURANT LA DILIGENCIA: C/Major, 4 Tel. 977 67 40 81

PIZZERIA MISTRAL: Passeig Marítim, 5 Tel. 877 05 33 96

RESTAURANT CAL PEP: Passeig Marítim 147-149 Tel: 977 674 798