La jornada es durà a terme el pròxim dissabte 18 de novembre a partir de les 10 h amb un programa d’activitats obert a tota la ciutadania.

Cunit s’omplirà de color i diversitat amb la celebració de la “1a Jornada de Contes del Món”, una iniciativa que proposa una jornada intercultural plena d’activitats per a totes les edats. El dissabte 18 de novembre, a partir de les 10 h, la Biblioteca Municipal Marta Mata es convertirà en l’epicentre d’aquest fascinant viatge a través de les paraules.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la realitat cultural, la jornada ofereix un programa diversificat i gratuït obert a tota la ciutadania.

L’escenari comptarà amb la dinamització de contacontes, escriptores, talleristes i activistes com Agnès Agboton, Rachida Laouafi i Agus Farré que ens transportaran amb les seves narracions, fins a països com Benín, Mèxic, Hondures, Nicaragua i Marroc; mentre que Satomi Tanaka ens introduirà a l’art de la cal·ligrafia japonesa. També, hi haurà espais dedicats a jocs en família i un racó de lectura de contes interculturals de la Biblioteca.

A més a més, al llarg del matí es podran degustar diferents tastets gastronòmics d’Argentina, Colòmbia, Veneçuela, Pakistan i Marroc.

Aquesta jornada s’organitza des de l’Associació Azahara i té el suport de l’Ajuntament de Cunit i la Biblioteca Municipal Marta Mata. El projecte forma part del programa per a la Convivència i Civisme, que promou el diàleg i les activitats culturals, comunitàries i educatives al municipi.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email