Del 24 de novembre al 3 de desembre tots els racons dels Països Catalans reivindicaran el patrimoni de la pedra seca, el seu ofici i la seva tècnica constructiva organitzant activitats a l’entorn de la pedra seca per posar-la en valor.

A Cunit es podrà gaudir de la Ruta de les barraques de pedra seca per a conèixer les que hi ha al nostre municipi amb un recorregut d’uns 8km. El guia ens explicarà els usos i particularitats d’aquestes construccions.

La ruta tindrà lloc el diumenge 3 de desembre amb sortida a les 10h des de la Biblioteca Municipal Marta Mata. La ruta és apta per a tots els públics.

Des de la Regidoria de Patrimoni fa anys que es treballa en la recuperació de la cultura i arquitectura de la pedra seca. Col-laborant amb les escoles i l’Institut.

En paraules del Regidor Joan Solé, “volem seguir recuperant i promocionant la pedra seca, un element identitari i que marca el nostre paisatge. Per això, convido a tots els cunitencs i cunitenques a participar a la jornada i a fer la ruta en família”.

Activitat gratuïta i amb inscripció a turisme@cunit.cat

Cal portar aigua i calçat adequat.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email