Aquest dissabte dia 11 de novembre comença la campanya de Xecs Descompte 2023 que ha desplegat, un any més, l’Ajuntament de Cunit, per tal de donar suport directe al teixit comercial del municipi. La campanya finalitzarà el dia 12 de desembre, coincidint amb les primeres compres de la campanya de Nadal-Reis.

Els xecs estaran disponibles a partir de les 9 del matí.

L’ajuntament de Cunit destina 44.000 euros en un total de 4.400 xecs de 10 euros als establiments adherits a la campanya.

Els xecs es poden descarregar a l’adreça de correu electrònic que es facilita un cop fet el registre al web xecs.cunit.cat. Si l’any passat ja et vas registrar, aquest any ho hauràs de fer de nou. Els usuaris rebran un màxim de 4 xecs-descompte de 10 euros per persona i tindran un termini de 7 dies per bescanviar-los en qualsevol dels establiments adherits. Els Xecs podran ser descarregats per les persones majors de 18 anys.

En cada compra es podran utilitzar els xecs-descompte que decideixi la persona beneficiària, amb la condició que la despesa sigui el triple dels xecs utilitzats, seguint el model que es detalla a continuació:

* Utilització d’un xec de 10 euros: compra mínima de 30 euros

* Utilització de dos xecs de 10 euros: compra mínima de 60 euros

* Utilització de tres xecs de 10 euros: compra mínima de 90 euros

* Utilització de quatre xecs de 10 euros: compra mínima de 120 euros

Una vegada efectuada la compra amb l’ús de Xecs-descompte, l’establiment no admetrà devolucions. Beatriz Luque, regidora de Comerç i Consum, vol destacar que “aquest és el tercer any que apostem per aquesta campanya pel seu impacte directe en les vendes dels establiments comercials que participen. Continuem estant al costat del nostre comerç”.

Tota la informació es pot trobar en aquest video i en el web xecs.cunit.cat.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email