La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Cunit la inclusió de dues actuacions en el PAM 2023.

Es tracta de dos programes inclosos en la convocatòria 2020-2023, un de despeses corrents i l’altre d’inversions:

En el programa de despeses corrents, s’ha concedit 40.000 euros (el 100,00% de l’import sol·licitat). Enguany anirà destinada al pagament de les factures corresponents a la despesa corrent generada per l’increment en el servei de neteja de les dependències municipals i el subministrament de fungibles, amb la finalitat de garantir les condicions de salubritat i higiene adequades per a la prestació dels diferents serveis inherents a les instal·lacions.

En el programa d’inversions, la Diputació ens ha concedit 306.586,80 euros (corresponents al 38,38€% de la despesa, total de 798.781,50 euros) per donar compliment als reptes, objectius i requeriments que marca l’Agència de Residus de Catalunya per als propers anys  pel que fa a la recollida selectiva.

Per a encarar aquests nous reptes es fa necessària la compra de nous contenidors de recollida selectiva que es precisen per a la implantació d’un nou model de recollida de residus mixt, que respon a l’actual marca morfologia residencial al municipi.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email