Ahir es va celebrar la Taula Mixta d’Ensenyament, en la qual està formada per representants de la regidoria d’Ensenyament de la Corporació Municipal i del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El motiu ha estat l’anàlisi de les preinscripcions escolars de cara al curs 2018/2019 en els centres de Cunit.

La novetat és la recuperació d’un grup de P3 a l’escola Pompeu Fabra. Tal i com es va anunciar fa uns dies, el proper curs 2018/2019, aquesta escola tindrà la segona línia de p3 després de dos cursos de tenir-ne una. En total, el 100% de les famílies escolaritzaran als seus fills a P3 en la primera opció d’escola que van triar en el moment de la preinscripció. Aquest percentatge també es compleix en el cas de 1r de la ESO de l’Institut Ernest Lluch.

La ràtio a P3 a Cunit estarà a 19,40, en canvi a 1r de la ESO estarà a 29,80.

Jaume Casañas, Regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit ha volgut destacar que “aquestes trobades són molt necessàries per a posar en comú els molts aspectes que tenen a veure amb l’ensenyament al nostre municipi. La taula mixta ens permet tractar en primera persona amb el departament aspectes tan importants com l’escolarització, la previsió pels propers cursos, entre d’altres. D’aquesta darrera concloem que ens hem de felicitar perquè la totalitat de famílies escolaritzaran als seus nens de 3 anys al centre escollit en primera opció i que la ràtio està per sota dels 20 alumnes entre els 3 centres. En canvi, la ràtio de 1r de la ESO ens confirma que hem de seguir prioritzant els recursos futurs a secundària perquè està tocant el màxim a 29,80″.

Les Taules Mixtes es reuneixen periòdicament on es comparteixen aquest tipus d’informacions i on es posen sobre la taula aspectes d’interès de tota la comunitat educativa de Cunit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email