Continuen les sessions informatives al SOM Cunit de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès

El passat dimecres 23 de maig va tenir lloc la 3ª sessió informativa pels cunitencs i cunitenques dedicada a informar de la Xarxa d’ocupació dels Baix Penedès amb un nombre elevat de participants que van mostrar-hi interès. Les sessions informatives tenen lloc de forma periòdica a les dependències del SOM Cunit.

El projecte Xarxa d’ocupació del Baix Penedès pretén, en essència, crear una veritable xarxa d’ocupació a la comarca amb la participació de tots els ajuntaments. Alguns amb els respectius serveis d’ocupació (El Vendrell, Calafell, L’Arboç, Cunit i La Bisbal del Penedès) i la resta mitjançant el Consell Comarcal del Baix Penedès, tot utilitzant un projecte pilot per inserir 75 persones en situació d’atur.

En el marc de desenvolupament d’aquest  projecte es preveuen 3 cursos per afavorir i millorar la capacitació  de les persones seleccionades.

El curs de cambrer/a de pisos s’impartirà a un hotel de Cunit i començarà el 4 de juny  fins el 29 de juny. La resta de cursos  (soldador/a i operari/a )  començaran al setembre i ja anirem informant de les novetats.

Esperem que aquest projecte serveixi per a que persones aturades de llarga durada puguin optar a un lloc de treball d’acord al seu perfil i/o experiència i que aquest sigui el primer de molts projectes amb la mateixa finalitat.

Font: SOMCunit

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email