A Cunit cada any succeeix una cosa màgica per Nadal, és la història del Tió, un tronc màgic que porta somriures i il·lusió als nens i nenes del poble.

Tot comença quan les famílies es reuneixen a la plaça del Casal per anar a buscar el Tió, amb una gran il·lusió i una cistella plena de somriures. Milers de Tiós arriben a Cunit, al preciós “Bosc de Cal Ros”. Venen de tot arreu per anar a casa dels nens i nenes de Cunit. Però no arriben de qualsevol manera, no!… Després baixen amb les famílies i s’aturen a la Plaça del Centre Cívic Casal Municipal, on el Gran Tió els dona la benvinguda amb un gran somriure i el millor de tot és que ho poden fer cagar tots junts i sempre caga algun regalet!

Tothom celebra l’arribada dels Tiós amb alegria. La plaça s’omple de rialles i cançons mentre les famílies es preparen per portar-se a casa els seus Tiós. Amb molta cura i tendresa, els nens i nenes agafen el Tió per cuidar-lo i alimentar-lo.

Així és com a Cunit, el Tió porta felicitat i somriures a cada llar per Nadal. És una tradició que uneix a les famílies i fa créixer l’amor i la generositat en els cors dels nens i nenes.

Què esperes? Apunta’t ja a aquesta aventura i gaudirem d’un dia inoblidable amb la teva família!!

INSCRIPCIONS:

Del 13 de novembre a l’1 de desembre al Centre Cívic

del Casal Municipal, en horari de 16 a 21h, o trucant al tel. 977 67 59 78.

ACTIVITAT OBERTA I GRATUÏTA!

Serà un dia màgic, us hi esperem!!

ACTIVITAT:

A LES 10:00 h

A LA PLAÇA DE CATALUNYA:

Esmorzarem una bona xocolata calenta amb coca per agafar forces.

A les 11:00h

Sortida al bosc del tió (Bosc de Cal Ros), amb les pastoretes de muntanya que ens acompanyaran durant el recorregut i atrauran l’arribada dels tions!!

A LES 12:00h:

Arribarem a la Plaça de Catalunya on ens esperen els pastors amb música i preparats per fer Cagar el Tió gegant amb l’ajuda dels nens i nenes.

Segur que cagarà sorpreses per a tots els infants!!

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email