L’ajuntament de Cunit ja té a punt la programació per a commemorar enguany la festivitat de Sant Jordi al nostre municipi. Des de la regidoria de Cultura s’ha volgut crear una programació conjunta amb les activitats que es realitzen des de les diferents àrees i serveis municipals.

Així, trobem com a actes centrals els que tindran lloc el mateix dissabte 23 d’abril, tots a la Pl Catalunya, i entre els que trobarem:

Com a novetat d’enguany, la presentació de la ‘Cançó d’amor del Drac i la Draga de Cunit’ i petit concert a càrrec de l’escola Sòlcunit, a les 11h a la Pl del Casal. La idea original és dels professors de música d’aquesta escola que ha creat aquest himne de St Jordi de Cunit. Cal destacar, a més, que aquest projecte s’ha tirat endavant gràcies a l’autoria de la lletra de la cançó per part del conserge de l’escola Salvador Ruiz-Calero, qui també ha realitzat el videoclip.

Les activitats Després, hi haurà l’Exhibició dels Balls Patatuf, Pastorets, Cercolets i Bastons a càrrec de l’Associació de Balls Populars de Cunit, i després, la Colla Tocats pel Foc oferirà una actuació amb el bestiari local.

El mati de Sant Jordi el tancarà a la Pl Catalunya l’Escola de Música Contrapunt, amb l’actuació musical ‘Combos’.

Sant Jordi també tindrà la vessant històrica de la mà del grup d’Estudis Locals Delmacio de Conito, que a les 12h oferirà el mateix dissabte la Xerrada “El Pantà del Foix i els regants de Cunit”.

Montse Cámara, regidora de Cultura, vol destacar que “enguany hem volgut recuperar la celebració de la Diada de Sant Jordi com la sentim. Amb les tradicions i també amb les emocions a flor de pell. Roses, llibres, música, balls populars, i el bestiari de foc. Sant Jordi és un dia històric i també el dia de l’amor, estrenarem l’himne de Sant Jordi de Cunit, la Cançó d’amor del Drac i la Draga, de la mà de l’escola Sòlcunit. És una gran alegria comptar a més, amb tanta participació de les nostres entitats, i amb la implicació de les escoles. Aquest any, no podem demanar més”.

Podeu consultar tota la programació completa a www.cunit.cat

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email