La nova Unitat de Policia Verda intensificarà la seva dedicació durant els dies de Setmana Santa. Concretament, s’arribarà a doblar la presència dels agents de paisà al carrer coincidint amb els dies de més increment poblacional a Cunit.

L’objectiu continua essent el vetllar del compliment de l’Ordenança de Civisme i Convivència i la disminució de l’incivisme sobretot pel que fa als abocaments il·legals a la via pública de voluminosos, poda, entre d’altres i també a corregir altres conductes com la no recollida dels excrements dels animals de companyia.

Des de l’inici de la UPV s’han aixecat ja prop de 70 actes. Els agents que s’hi dediquen reben formació, com és el cas un dels seus responsable que els dies 4 i 5 d’abril ha participat en una formació específica de la Fiscalía de Medio Ambiente, en un curs especialitzat en el Centro Nacional de Educación Ambiental, a Segovia.

Aquesta formació ha comptat amb un total de 50 agents de diferents cossos policials, concretament de Catalunya gairebé el 30%, terrritori del qual n’és interlocutor i referència el Sergent cap operatiu de la Policia Local de Cunit, Sergi Esteban.

La Policia Verda compta amb una adreça de correu electrònic policiaverda@cunit.cat on la ciutadania pot escriure i informar de qualsevol acció que hagi observat en relació al compliment d’aquesta ordenança.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email