Demà 22 de març comença el termini d’inscripció pel procés selecctiu del Programa Treball i Formació, de les línies MG52, PRGC i PANP (SOC – TRFO EELL REACT) i durarà fins el 5 d’abril inclòs. Aquest procés i els seus resultats resten condicionats a la resolució favorable per part del SOC, que a data d’avui encara no s’ha produit. 

En data 28 de gener de 2022 l’Ajuntament de Cunit presenta la sol·licitud a la convocatòria per a l’any 2021 per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació, línia DONA i MG45 amb un import total de 188.267,52 desglossat de la següent manera:

  • LINIA MG52 – Experiència laboral

 1 agent local de treballs i prestacions en benefici de la comunitat– 12 mesos

 2 peons de brigada – 12 mesos

  • LINIA PANP – Experiència laboral

 3 Conserges pels equipaments municipals – 12 mesos

  • LINIA PRGC – Experiència laboral

 2 agents mediambientals – 12 mesos

Els requisits necessaris i els criteris de selecció per participar estan detallats a la normativa de la convocatòria i a les bases de selecció aprovades per l’ajuntament en data 15 de març de 2022.

Per poder participar cal complir els requisits esmentats de la linia corresponent (PANP, PRGC o MG52) i realitzar la inscripció mitjançant el tràmit corresponent a la seu electrònica de l’ajuntament.

Qualsevol dubte podeu contactar amb el SOM Cunit mitjançant el mail somcunit@cunit.cat o bé trucant al telèfon 977676292.

Normativa:

Imatge de Comença el període d'inscripció de les contractacions Treball i Formació PANP, MG52 i PRGC 1  Imatge de Comença el període d'inscripció de les contractacions Treball i Formació PANP, MG52 i PRGC 2 Imatge de Comença el període d'inscripció de les contractacions Treball i Formació PANP, MG52 i PRGC 3      Imatge de Comença el període d'inscripció de les contractacions Treball i Formació PANP, MG52 i PRGC 4

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email