L’ajuntament de Cunit, des de les Regidories de Turisme i Patrimoni i Ensenyament, està desenvolupant un projecte de divulgació del patrimoni cunitenc, tant material com de les festes i tradicions del nostre poble. Els cursos amb l’activitat disponible ja estan gaudint del projecte que pretén:

  • Contribuir a la divulgació del coneixement del patrimoni històric local, sigui material o immaterial.
  • Difondre amb rigor les bases de les cultures que han trepitjat el nostre poble i n’han deixat empremta a través de les restes arqueològiques, edificacions o altres fonts de coneixement, així com aquelles manifestacions populars i tradicionals que formen part de la cultura immaterial del municipi.
  • Ajudar a donar valor al patrimoni històric local, fent-lo proper a la societat, des de la base, promovent així l’estimació, el respecte i la preservació d’aquest patrimoni.
  • Crear un vincle, sobretot d’aquells infants nouvinguts amb el seu nou lloc de residència, creant així una sensació de pertinença.

El projecte, amb alguns cursos en fase de creació de contingut, es trobarà disponible pels alumnes des de P4 fins a 4t de l’ ESO amb temàtica adaptada al seu nivell.

Yolanda Sánchez, regidora de Patrimoni, explica que “volem continuar apostant perquè el nostre patrimoni sigui conegut i respectat, però també perquè els cunitencs i cunitenques més joves sàpiguen que els racons emblemàtics de Cunit també són part del seu entorn”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email