Aquesta setmana, l’alcalde Jaume Casañas i la regidora d’Educació Yolanda Sánchez, es van reunir amb les AMPA dels centres educatius del municipi. A la reunió es van tractar diferents temes d’interès per a les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de les escoles i de l’institut.

Es va parlar dels diferents convenis que cada any es formalitzen entre l’Ajuntament de Cunit i les AMPA, entre els quals estan els de socialització de llibres i els de projectes educatius, i es va informar que enguany s’han incrementat les partides pressupostàries destinades a aquests convenis.

Pel que fa al Casal d’Estiu, que aquest any es realitzarà a l’escola Pompeu Fabra, l’Ajuntament va anunciar un augment en l’import de la subvenció i va manifestar la voluntat de fer que enguany el Casal d’Estiu esdevingui el més inclusiu possible.

També es va informar d’un increment en les partides pressupostàries destinades als projectes de música de les escoles.

Es van tractar altres temes que preocupen a les famílies, entre ells la situació actual de l’institut i  la previsió de construcció del nou institut al municipi.

La regidora d’Educació, Yolanda Sánchez, valora positivament la reunió mantinguda amb les AMPA del municipi i reitera la voluntat del Consistori de col·laborar amb elles en el desenvolupament dels seus projectes.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email