Cunit serà seu del Campionat de Tarragona 2022 de Grups Xou i Quartets amb la participació de 6 grups que lluitaran pels títols territorials i la classificació per al Campionat de Catalunya que els dies 2 i 3 d’abril tindrà lloc al Palau d’Esports de Granollers.

Des de les 18.00h a les 20.30 hores, un total d’1 de Quartet Sènior, 1 de Grup Júnior, i 4 Grups Petits competiran al Campionat de Tarragona, que serà retransmès en continu per la plataforma de continguts audiovisuals Esport+TV.

Totes les entrades que es van posar a la venda s’han esgotat, mostra del seguiment que té aquesta disciplina i del treball organitzatiu del Artistic Skating Cunit, juntament amb la Federació Catalana de Patinatge.

Entre els grups que competiran a Cunit hi destaquen el quartet Vórtex del Artistic Skating Cunit i que està format per format per Ot Dalmau, Sergio Canales, Arnau Albiol i David Canyet, sent els actuals campions de Catalunya, d’Espanya i d’Europa i bronze al campionat del món en el 2021. També hi participarà el grup petit de l’Aldea, actual campió de Catalunya, Espanya i d’Europa en el 2021, així com el xou júnior de l’Aldea, campió d’Europa en la temporada anterior.

Per la seva banda, el regidor d’Esports Xavier Lorenzo, ha comentat:” Ja fa un temps que estem treballant a Cunit l’àmbit del patinatge amb el Artistic Skating Cunit. Aquesta col·laboració es materialitza amb la dinamització i formació de la base, amb l’escola d’iniciació del club i alhora, poder acollir Campionats com el de Tarragona en ajuda a donar visibilitat al projecte, al municipi i a la disciplina esportiva, més en una modalitat com la de grups xou i quartets que és molt espectacular de veure.”

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email