Un total de 8.993 viatgers han utilitzat el nou servei de Bus Urbà de Cunit entre l’1 de gener i el 30 de juny d’enguany.

José Manuel Cabada, regidor de Mobilitat i Transport Públic destaca que “Aquest mig any, tot i la pandèmia, ens deixa un nombre d’usuaris que s’acosta a la previsió feta en condicions “normals”, és a dir, aquests són els números de l’estudi fet sense comptar la situació excepcional que vivim des de març de 2020“. A més, el regidor avança en que “el nou Bus Urbà de Cunit ha tingut molt bona acollida i ja treballem en la seva millora de cara al futur com per exemple la redefinició del servei davant la futura construcció del nou Institut a Cunit. De les dades recollides s’observa que molts joves pugen cada dia al Bus per anar als centres educatius, fet que es tindrà en compte de cara a quan estigui operatiu el segon Institut al municipi”.

De cara a millorar el servei, també es té present l’increment de viatges a Costa Cunit, que ara són 4 diaris.

S’havia previst un volum de venda de bitllets del 15% i les dades es situen en el 12%, molt proper a la previsió dels estudis inicials (on, evidenment, no es va tenir en compte que la situació de pandèmia de la Covid19).

El títol propi més venut és la T-10, que fan servir el 60% dels usuaris, seguit del bitllet senzill. Cal destacar els 1.571 viatgers que han fet servir els bitllets integrats, on molts d’ells son menors de 16 anys que fan servir la tarjeta gratuïta T-16.

Cada dia es recullen dades de les parades i horaris amb més afluència de viatgers i també els suggeriments de totes les persones usuàries.

Estem satisfets per aquesta primera etapa del Bus Urbà, ara amb aquesta informació a la mà, volem millorar aquest servei vist que ha quedat palès que era molt necessari“,  José Manuel Cabada també anima a la població a fer servir el Bus en el dia a dia.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email