L’Ajuntament de Cunit obre convocatòria de subvencions per a sol·licitar les subvencions destinades a associacions veïnals de Cunit per a l’exercici 2022.

L’objecte d’aquestes subvencions és donar suport a les Associacions veïnals contribuint al seu finançament perquè disposin de més recursos per a desenvolupar projectes i activitats que dinamitzen els barris, la participació veïnal, sociocultural i comunitària, i contribueixen, en definitiva, a la millora de la qualitat de vida dels veïns i de les veïnes.

Les sol·licituds s’hauran de registrar a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Cunit.

La subvenció es pot sol·licitar fins al 19 d’octubre de 2022 i està destinada a finançar les actuacions realitzades entre el 15 d’octubre de 2021 i el 15 d’octubre de 2022.

Podeu descarregar-vos les bases que trobareu al final d’aquesta notícia i la documentació que cal presentar conjuntament amb  el model normalitzat de sol·licitud a l’enllaç que s’adjunta com a Annex 1.

Per a més informació podeu contactar amb el departament de Participació Ciutadana (ae: participacio@cunit.cat) o demanar cita prèvia al telèfon 977 67 40 80 en horari de dilluns a divendres de 9h a 14 h.

Documentació complementària:

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email