Aquest matí,  Meritxell Budó, Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació del departament de Salut, amb la presència de representants dels municipis que formen part del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, ha inaugurat les noves instal·lacions del servei d’Urgències de l’Hospital-Residència Sant Camil.

L’alcalde de Cunit, Jaume Casañas, present en aquest acte destaca que “avui s’ha donat un pas important en la millora dels serveis de l’Hospital Sant Camil, centre de referència del nostre municipi”.

En la visita d’aquest matí, s’ha posat l’accent en el futur del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, del qual Cunit forma part i sobretot, en les inversions pendents en aquest i en els altres dos hospitals (Sant Antoni de Vilanova i la Geltrú i l’Hospital de Vilafranca del Penedès) tenint en compte que no se n’han fet en els darrers 10 anys.

“Unes inversions de millora que esperem des dels municipis que arribin el més aviat possible que permetin millorar cada cop més els serveis de salut per la ciutadania“, explica l’alcalde de Cunit.

A més, Casañas afegeix que el fet que Cunit formi part de la Regió Metropolitana Sud a nivell sanitari, “és del tot un encert des del moment en què es va prendre la decisió, per part nostra, seguirem col·laborant per tal de garantir el millor servei a la nostra ciutadania.”

La Regió Sanitària del Penedès compta amb una població d’unes  500.000 persones, 300.000 de les quals dins del Consorci de l’Alt Penedès-Garraf.

Tenint en compte que la població d’aquests municipis com Cunit, està experimentant un creixement en els darrers temps, aquesta Regió Sanitària ja té importància per ella mateixa”, conclou l’alcalde.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email