S’ha  plantejat al departament, la construcció d’un nou INS o l’ampliació de l’actual.

L’alcaldessa Montserrat Carreras i el Regidor d’Ensenyament Jaume Casañas, han mantingut una reunió al departament d’Ensenyament de la Generalitat, concretament a la Direcció General de Centres Públics, per tal de tractar diversos temes que es volen prioritzar des de l’Ajuntament.

Aquests assumptes educatius  sobre la possibilitat que la Generalitat construeixi un nou Institut al municipi o ampliï l’actual INS Ernest Lluch.

Aquesta reunió ve motivada per la situació tan dinàmica en termes educatius que viu el municipi de Cunit i per les necessitats que existeixen tenint en compte, a més, que una de les escoles, la Pompeu Fabra està catalogat com a centre de màxima complexitat.

Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament, explica que “des de la regidoria d’Ensenyament volem que a Cunit s’ofereixi un ensenyament de qualitat des de nadons. A Cunit comptem amb una matrícula viva,  que fa que els nostres centres escolars rebin nou alumnat de forma regular. Des d’aquest curs estem treballant en reforçar les sinèrgies escola-alumnat-famílies dins del Pla Educatiu d’Entorn, que ens està permetent conèixer millor la situació socio-educativa de Cunit. Volem agrair a les AMPAs, als membres del Consell Escolar Municipal i també al departament d’Ensenyament, aquesta unió que fa possible treballar per una millor qualitat educativa al nostre municipi”.

El Pla Educatiu d’Entorn continua la seva programació, portant a terme diferents activitats de forma coordinada amb tots els agents socio-educatius de Cunit. En aquest sentit, Casañas agraeix als serveis territorials d’ensenyament “ i concretament a la seva directora Imma Reguant, per la seva sensibilitat a les demandes de Cunit, per la implementació d’aquest Pla, i per atendre en primera instància les necessitats que li fem arribar”.

 

L’alcaldessa i el regidor també han demanat al departament d’Ensenyament suport econòmic per a la gestió del Centre de Formació d’Adults, un centre municipal, que any rere any, ofereix una oferta educativa més completa i homologada.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email