Dins del marc del Pla Educatiu d’Entorn de Cunit s’estan duent a terme diferents activitats de caràcter educatiu.

Dissabte passat va tenir lloc a la Biblioteca Marta Mata de Cunit, el primer dels 4 tallers infantils de cultura xinesa promoguts pel Pla Educatiu d’Entorn de Cunit, amb l’objectiu de fomentar la interculturalitat i el coneixement d’altres cultures. El primer d’ells ha estat dedicat a l’horòscop xinès. Continuaran tots els dissabtes d’aquest mes de maig amb diferents tallers com per exemple, els dedicats al teatre de les ombres xineses i al drac xinés.

Així mateix, amb motiu de la celebració de l’any Pompeu Fabra aquest any 2018, s’estan organitzant diferents activitats. Una d’elles va ser l’espectacle de titelles que es va representar a l’Escola Pompeu Fabra els passats 23 i 24 d’abril. La COMPANYIA PEUS GROSSOS va representar l’obra Mestre Fabra, caçador de paraules, inspirada en la vida i obra del lingüista i gramàtic català.

Per últim, aquest dilluns s’han recollit els treballs realitzats pels alumnes de 6è de primària i 1r ESO pel concurs del logotip del Pla Educatiu d’Entorn de Cunit. Dels treballs presentats s’escollirà el logotip que representarà el Pla Educatiu d’Entorn de Cunit en totes les activitats que el portin a terme. El guanyador rebrà un premi que es lliurarà pròximament.

Segons paraules del regidor d’Ensenyament Jaume Casañas, “el Pla Educatiu d’Entorn és una oportunitat per enriquir l’entorn educatiu dels alumnes i de les famílies. Des de la regidoria d’ensenyament continuem treballant, conjuntament amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per millorar l’activitat educativa a Cunit

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email