Un any més, arriben les VII Jornades Gastronòmiques i la IV Mostra de Tapes del Penedès Marítim, que es realitzaran de l’1 al 30 de novembre de 2019. Les regidories de Turisme de Cunit i Cubelles mantenen aquesta aposta del Penedès Marítim, amb la finalitat de consolidar aquest certament al mes de novembre, per a promocionar i recolzar en temporada baixa un sector que és ambaixador i aparador dels nostres municipis: el de la restauració.

Una altra finalitat de la campanya és donar a conèixer els productes de temporada i proximitat, així com l’oferta de restauració existent al municipi, fet que no deixar de ser una campanya de promoció d’un actiu turístic del municipi i una forma de recolzar al sector durant la tempora baixa. A l’igual que a la darrera edició tots els participants a la campanya, per a cada menú que degustin, rebran una entrada gratuïta per a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel vàlida durant tot el mes de novembre i desembre.

Per aquesta s’editaran 2.000 llibrets amb tots els menús i tapes dels establiments de restauració que hi participen, més la corresponent campanya de publicitat i difusió.

Com es pot participar?

Pel sorteig de deu sopars gastronòmics per a dues persones és necessari anar a un mínim de dos establiments de Cunit i/o Cubelles participants a la campanya de menús gastronòmics i omplir el fulletó.

Per participar al sortejos dels sopars per a dues persones es necessari que les persones omplin els fulletons dels sortejos i els portin a les Oficines de Turisme de Cunit (C Francesc Macià, 43) o de Cubelles (Pl Castell, s/n),  o als restaurants participants a la campanya JORNADES GASTRONÒMIQUES I MOSTRA DE TAPES .

El sorteig es realitzarà el dia 15 de desembre a les 18.00h. a la carpa de l’Ajuntament durant la Fira de Nadal. El termini que disposen els guanyadors per gaudir dels sopars gastronòmics finalitzarà el 28 de febrer de 2020.

RESTAURANTS I ESTABLIMENTS QUE PARTICIPEN A LES JORNADES GASTRÒNOMIQUES I MOSTRA DE TAPES:

Menús Gastronòmics de Cunit:

Retaurant ADIA, Restaurant Masia Can Nicolau- Rodaví, Restaurant La Diligencia, Restaurant Pizzeria Mistral, Restaurant La Brasita de Cunit.

ESTABLIMENTS QUE PARTICIPEN A LA V MOSTRA DE TAPES DEL PENEDÈS MARÍTIM:

Bar CAfeteria Kismar

Arepitas farcides (2 unitats) + cervesa: 5,00€

Arepitas de farina de blat de moro precuinat farcides de pernil amb tàpera, all, olives amanit amb sal, cervesa i pebre.

Pg. Marítim, 147-149, local 6-7

43881 Cunit

Tel. 642136650 – Facebook

La Bodegueta

Callos + cervesa: 4,00€

Plaça de Sant Cristòfol, 6

43881 Cunit

Tel. 645 65 92 04

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email