Un total de 14 són les propostes que es podran votar als Pressupostos Participatius que ha tirat endavant l’Ajuntament de Cunit per a incloure un màxim de 100.000€ en inversions al proper exercici pressupostari 2021.

Estan publicats a la plataforma decidim.cunit.cat, on es pot consultar el detall de cadascun dels projectes que són proposats i el seu cost.

Es recorda que el període  de votació serà entre el 7 i el 27 d’octubre i podran fer-ho la ciutadania de Cunit majors de 16 anys i empadronada al municipi, sempre que s’hagi realitzat el registre a la plataforma digital.

L’ajuntament de Cunit enceta així una nova fase d’aquesta primera experiència participativa a nivell pressupostari que permetrà que la ciutadania voti les inversions que considera més necessàries pel municipi d’entre les 14 proposades a nivell tècnic pel Consistori.

David Marquínez, regidor de Participació Ciutadana, anima a la ciutadania a participar en aquesta primera votació popular “Ja hem fet públics els 14 projectes que formen part d’aquesta primera experiència. Són inversions que, des de diferents departaments, s’han considerat que són importants de cara a millorar el dia a dia de la ciutadania del municipi”.

Més informació en el següent video.

Registra’t!

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email