L’ajuntament de Cunit ha celebrat una nova sessió del Ple Municipal en la qual s’han aprovat els següents punts:

De la Regidoria de Serveis Generals i Recursos Humans:

S’ha aprovat de forma provisional la modificació de l’ordenança Fiscal reguladora de l’IBI pel que fa a l’increment de la bonificació per la realització d’obres que fomentin l’estalvi energètic:

Als béns immobles en què s’hagin instal·lat sistemes per a l’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia provinent del sol sense estar obligats a això per la normativa urbanística o les ordenances municipals, se’ls aplica una bonificació del 50 per cent de la quota íntegra de l’impost durant els 3 períodes impositius següents a la instal.lació. Fins aquest exercici era del 30%.

De la Regidoria de Promoció Econòmica i Empresa:

Aprovació inicial de l’establiment del nou servei públic del Centre de Negocis i CoTreball, el seu Reglament d’ús i el projecte d’establiment.

De la regidoria de Via Publica i Obres:

Aprovar inicialment el projecte executiu de condicionament i millora de la carretera Camí Puig de Tiula i de la carretera de l’Arboç – Fase 2.

Per a poder tirar endavant aquesta millora en aquesta via cal tramitar diverses expropiacions, les quals suposen mesos de tramitació. Fent el tràmit per fases permetrà agilitzar l’inici de les obres.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email