En aquesta edició, l’Arxiu Municipal de Cunit, exposarà a partir del dia 9 de juny, en les vidrieres exteriors de l’Edifici Casal Municipal de Cunit (carrer St. Joan, núm.2), una exposició d’ iniciativa popular “Vivències del Confinament”, que s’ha tirat endavant per tal de preservar la memòria del confinament i de la repercussió social de la Covid19 a Cunit.

L’arxiu Municipal, amb aquesta iniciativa, fa una crida per acollir els testimonis més rellevants del moment d’excepcionalitat que ens afecta a les nostres vides. Crear una memòria pública plural ens enforteix socialment.

Es tracta de recollir documents gràfics que permetin preservar la memòria col·lectiva i deixar testimoni a les futures generacions sobre com van viure  els veïns i veïnes del municipi aquest temps de confinament i les situacions excepcionals ocasionades per la crisi sanitària del Covid-19.

Els arxius municipals, han tingut i tenen un paper rellevant i fonamental en el reconeixament social de la funció i la utilitat dels seus fons, Els documents asseguren el reconeixement dels drets de les persones, garanteixen la memòria individual i col.lectiva, obliguen al retiment de comptes dels governs i donen suport als processos de participació cívica.

L’Arxiu Municipal, us convida a participar en aquesta iniciativa d’Arxivar la Memòria Local.

Podeu participar-hi a través d’aquest formulari:

[ninja_form id=7]

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email