L’ajuntament de Cunit encara el pròxim Carnaval amb especial voluntat de refermar el sentiment del municipi i la seva població d’una de les festes grosses.

És per això que a partir del dia 11 i fins el 17 de febrer, Cunit viurà un Carnaval diferent, sense grans esdeveniments al carrer, sense Rúes, però sí des de casa i des dels nuclis més familiars. Per part de l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Coordinadora de Colles i de la comunitat digital ‘InstaCunit’ es fan un seguit de propostes per viure aquesta festa de forma diferent amb l’esperança de retrobament el 2022.

Concursos

La Coordinadora de Colles promou un concurs de balcons, qui estigui interessat en participar pot consultar les bases en aquesta mateixa notícia. I la comunitat InstaCunit porta a terme un concurs de fotografia amb reptes diaris molt divertits.

Montse Cámara, regidora de Cultura, explica que “aquest any encarem un Carnaval diferent posant de manifest més que mai el nostre sentiment de municipi pel Carnaval, una festa que vivim any rere any com un dels moments lúdics més intensos que compartim amb tothom qui vol venir a Cunit. Tot i la situació actual, no renunciem al Carnaval ni molt menys a totes les emocions positives que ens genera aquesta gran festa”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email