L’ajuntament de Cunit continua vetllant per la seguretat de la ciutadania i per això ha acordat no permetre l’accés a les platges del municipi durant la Revetlla de Sant Joan, concretament entre les 20h del 23 de juny i les 6h del dia següent.

Sota el lema ‘Per una Revetlla de Sant Joan segura‘ el Consistori tancarà els accessos i ha instal·lat cartells informatius que indiquen la prohibició de fer fogueres, de l’ús de la pirotècnia i de fer picnics a la sorra durant la nit de Sant Joan així com no permetre el bany nocturn.

A més, es destinaran 4 patrulles de la Policia Local i el suport del cos de voluntaris de Protecció Civil per vetllar pel compliment de la normativa.

L’ajuntament fa una crida a la responsabilitat i recorda els Consells de Protecció Civil pel que fa a la celebració d’aquesta nit com són el celebrar al revetlla en grups reduïts de persones (familiars i amistats), l’evitar les aglomeracions, mantenir sempre les mesures de protecció i d’higiene, el rentat de mans amb aigua i sabó, l’ús de la mascareta i mantenir el distanciament social.

Important és saber que l’ús del gel hidroalcohòlic és incompatible amb l’ús de pirotècnia.

La nit de Sant Joan les guinguetes de les platges ja estaran obertes, per la qual cosa només es permetrà accedir a les mateixes pels llocs indicats.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email