Divendres 1 de desembre es donarà el tret de sortida de la campanya de Nadal i Reis 2023-2024 amb la ja tradicional festa d’encesa de les llums nadalenques del municipi.

Enguany, l’enllumenat de carrers ha canviat d’estil arran d’una nova licitació que ha fet l’ajuntament, amb la qual es veuran més figures a peu dret i també més elements volats.

A Cunit ja s’ha consolidat l’activitat de la recerca del tió al Bosc de Cal Ros, ja hi ha unes 200 famílies inscrites en una divertida i nadalenca activitat amb la qual gaudiran petits i grans el dia 2 de desembre.

Dissabte 9 de desembre, serà un dia de gran activitat al carrer tant al matí com a la tarda, amb actuacions i altres propostes familiars.

No hi poden faltar les col·laboracions de les entitats andaluses amb la seva actuació nadalenca al carrer, el concurs de poesia nadalenca de l’Ateneu Cultural ALBA, el concert de Nadal de la Coral Arrels de Cunit… de nou, entitats, clubs esportius, posen el seu granet de sorra per a ambientar i celebrar les festes nadalenques.

Una nova edició del Parc de Nadal tindrà lloc entre els dies 27 i 30 de desembre a la Coberta de l’escola Pompeu Fabra, la tradicional, popular i solidària cursa Sant Silvestre (enguany es recollirà només llet, productes d’higiene personal adults, productes d’higiene nadons com bolquers, tovalloletes, sabó, xampú…).

I com no, l’arribada de SSMM Els Reis d’Orient que ompliran de màgia els carrers de Cunit la tarda del divendres 5 de gener.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email