Aquest matí ha tingut lloc la celebració a l’Ajuntament de la Junta Local de Seguretat amb l’assistència dels màxims responsables de la regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, els comandaments de la Policia Local, sergent Cap. Juan Sevilla, Sergent sots-cap. Sergi Esteban i el cap de Protecció Civil. Vicente Luna. De l’Àrea Bàsica Policial MMEE Baix Penedès: Inspector Cap, Joan Mulet i l’Intendent Cap d’Acció Policial, Vicenç Lleonart. Per part de la Guàrdia Civil, el comandant Alfonso Casajús, el capità Joaquin Cruz i el sergent 1r . Juan Antonio Sepúlveda.

Presidida per l’alcaldessa del municipi Dolors Carreras, acompanyada pel primer tinent d’alcalde Jaume Casañas i pel regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil Xavier Lorenzo, també ha estat present el director general de Coordinació de les Policies Locals, de la Generalitat de Catalunya, Marc Costa i Àngel Soteras, director dels serveis territorials d’Interior al Penedès.

Durant la Junta Local de Seguretat s’hi han tractat assumptes d’interès municipal i ha posat damunt la taula les actuacions portades a terme des dels diferents cossos de seguretat: Policia Local i Protecció Civil de Cunit, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil.

La Junta Local de Seguretat ha valorat la cooperació i la bona coordinació existent entre els cossos cadascú des de les seves competències. De les actuacions conjuntes destaquen els operatius de la Guàrdia Civil pel que fa a la detecció de cultius indoor de marihuana, concretament van ser 3 les operacions portades a terme a Cunit l’any 2023, amb un total de 2.518 plantes confiscades per un valor de 15.610 amb 6 detinguts.

Pel que fa a la Seguretat Ciutadana, les estadístiques de les actuacions mostren la bona coordinació entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email