Després d’una setmana de funcionament del nou sistema de recollida de residus Porta a Porta, les dades ja evidencien una millora considerable en la recollida selectiva, sobretot, en la fracció orgànica, en els sectors on s’ha implementat el nou servei.

Al mes de febrer es recollien 7.850 kg d’orgànica a tot el municipi cada setmana, de qualitat molt baixa perquè hi havia molta barreja d’altres materials contaminant el contenidor marró.

En canvi, aquesta primera setmana s’han recollit 11.520 kg  a tot el municipi i d’aquests, 4.875 corresponen al sector de recollida Porta a Porta. És destacable la gran qualitat de la fracció orgànica en aquest sector, donat que no es barreja amb residus impropis si el personal de la recollida detecta un error en la separació.

Jose Manuel Cabada, regidor de Medi Ambient, felicita “les 3.500 famílies que ja estan fent servir el nou servei de recollida porta a porta, pel bon grau de separació de les diferents fraccions que estan realitzant i que ens ajudaran a tenir un municipi més sostenible”.

Els sectors on s’ha implementat el Porta a Porta són Baronia, Can Nicolau, Can Torrents, Nucli antic, Parc central, Plademar, Puig pelós, Ametllers, SolCunit, Valparaíso Muntanya, Can Molas, Can Molas 2,  Can Molas 3, Rectoret, Can Toni i Cal Cego (els dos per damunt de la C31).

Qui encara no tingui el kit de cubells, pot anar a l’antic CAP (carrer Onofre Llopis) a recollir els cubells i tota la informació del nou servei.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email