Seguint amb la línia dels últims anys, els dies 28 i 29 de febrer es van impartir a l’Institut Ernest Lluch i Martín de Cunit unes xerrades que porten per títol “Joventut activa a la UE”, amb l’objectiu d’explicar el programa de mobilitat juvenil europeu que la Unió Europea posa a disposició dels joves i que els permet continuar els estudis, treballar, fer pràctiques o voluntariat, en qualsevol país de la UE.

Aquestes xerrades, a càrrec d’en Joaquim Millan, tècnic d’Eurolocal, s’emmarquen dins del Pla Educatiu d’Entorn de Cunit d’orientació i suport a l’alumnat i van adreçades als alumnes de 2n de Batxillerat i 2n curs dels Cicles Formatius.

Les xerrades tenen com a finalitat informar als/les joves de les oportunitats i recursos que tenen al seu abast després de la finalització dels seus estudis a l’institut i explicar-los com poden ser actius/actives en el marc de la Unió Europea.

S’ha fet èmfasi en el programa de mobilitat juvenil Erasmus +, en base a l’actual estratègia europea, incidint sobretot en la necessitat de parlar idiomes, adquirir noves capacitats i competències i assumir el concepte de la mobilitat al llarg de la vida acadèmica, professional i laboral.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email