FES LA TEVA ACCIÓ! és un projecte comarcal, que ofereix Jove Baix Penedès, a partir del retorn del 20% del conveni entre l’Ajuntament de Cunit i el Consell Comarcal, destinat a fomentar la participació dels/les joves en les polítiques locals de joventut, realitzant accions participatives.

Els joves de Cunit tenen l’opció de participar en aquest procés per escollir i decidir en quina activitat volen invertir aquests diners, que es pot destinar a la compra de material fungible per a la realització d’alguna activitat, o bé, destinar-lo a la contractació d’un professional per dur a terme algun taller. Els Joves decideixen!

Des de la Regidoria de Joventut s’ha volgut fer alguns suggeriments d’accions que es podrien portar a terme, però també anima al jovent a que faci les seves pròpies propostes i aporti noves idees, recordant que les activitats proposades, per tal que siguin aptes, han de respectar els protocols de seguretat establerts per la COVID-19.

Tot aquell/a jove que vulgui participar amb el seu vot o proposta ho pot fer deixant comentari en la publicació de l’instagram @jovescunit o bé escrivint per privat. El termini per participar en aquesta primera votació és fins el 26 de juliol.

A partir d’aquí es seleccionaran les propostes més votades, incloent aquelles propostes presentades pels joves que siguin viables, i es tornarà a fer una segona votació de la qual sorgirà l’acció definitiva guanyadora i, per tant, la que es portarà a terme.

Joves de Cunit vosaltres decidiu!

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email