En un esforç per reforçar l’educació i l’aprenentatge digital entre els seus estudiants, l’Escola d’Adults Dolors Paul de l’Ajuntament de Cunit ha inaugurat una nova etapa tecnològica amb la introducció d’una sèrie d’ordinadors a l’aula d’informàtica. El nou equipament ofereix noves oportunitats d’aprenentatge a tot l’alumnat del centre.

Els nous ordinadors permetran als estudiants un entorn d’aprenentatge més dinàmic i estimulant. Des de cursos bàsics d’informàtica fins a programes avançats de disseny gràfic i processament de dades, els estudiants tindran accés a eines de primera línia que milloraran la seva experiència educativa i els ajudaran a adquirir habilitats rellevants en el món digital actual.

David Marquinez, el regidor de Tecnologia, Informació i Transparència,  explica que “Aquesta iniciativa exemplifica el nostre compromís continu amb l’actualització i millora de la tecnologia en els serveis directes a la ciutadania. Continuarem proporcionant les eines i els recursos necessaris per prosperar en un món cada vegada més digitalitzat”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email