La vigilància a les platges del municipi incorpora vols amb els nous dispositius Dron de la Policia Local. Els vols estan autoritzats per l’entitat pública amb competències en matèria de navegació aèria i espai aeri, ENAIRE, que assumeix la coordinació operativa nacional i internacional de la xarxa nacional de gestió del trànsit aeri i altres relacionades amb els usos per a la gestió eficient de l’espai aeri. Els vols estan coordinats amb  l’aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

El Dron vola cada dia coincidint amb l’horari del servei de salvament i socorrisme de les platges, tot i que pot fer-ho fins ben entrada la nit.

La Policia Local de Cunit és oficialment operadora de Dron i compta amb un total de 8 pilots formats recentment dins de la nova Unitat Dron del cos policial de Cunit.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana, explica que “comptar amb una Unitat de Dron pròpia de la Policia Local amb 8 pilots formats és un cas pioner en els cossos de seguretat. Els dispositius Drons són cada vegada més valorats ja que permeten diferents usos, no només a les paltges, sinó, com experimentem a Cunit, també per vetllar pel nostre entorn i també per la seguretat de la nostra ciutadania”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email