La Policia Local de Cunit va detenir, el dia 1 de novembre, a una dona a la qual li constaven 4 ordres judicials de detenció per delictes contra patrimoni., que ja ha entrat a presó.

Els fets es van produïr després de la identificació de la detinguda com a presumpta autora de dos delictes lleus de furt comesos la mateixa tarda de dimecres 1 de novembre a Cunit, i que podrien estar relacionats amb altres fets succeïts a la comarca. Per aquests fets, els Mossos d’Esquadra estan realitzant diligències d’ investigació. La investigació la relaciona amb 11 robatoris i estafes més al Baix Penedès

En els fets investigats, la presumpta autora es guanyava la confiança de persones d’edat avançada perquè la deixessin entrar a casa amb alguna excusa (embaràs, malestar, ser filla d’una veïna, demanar un got d’aigua,…), per a sostreure tot el que pogués (joies, diners, carteres,…) i marxar del lloc abans que s’adonessin.

La detinguda de 40 anys sense domicili conegut tenia 29 antecedents i no havia estat localitzada ni identificada des de 2022. En el moment de la detenció se li van trobar diners, objectes personals com joies, mòbils i targetes de crèdit, entre d’altres.

Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Cunit s’estaven coordinant en els darrers dies per a localitzar a aquesta persona i els dos cossos han col·laborat en les diligències policials.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email