Ahir es va fer pública la relació de platges guardonades amb la bandera blava a les platges espanyoles, entre les que hi figuren novament les dues platges del municipi de Cunit.

Les banderes blaves les atorga el tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) – Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). Es valora la qualitat de l’aigua, la gestió, la informació, l’educació ambiental, la seguretat, els serveis i que les platges siguin adaptades a persones amb mobilitat reduïda.

Es dóna la circumstància que el nostre municipi ha estat guardonada amb el distintiu de bandera blava en tots els anys tret de 1995, en les ja trenta edicions de bandera blava al nostre país.

Cal remarcar que des de la temporada de 2017 el municipi de Cunit compta amb dues platges, Cunit Ponent i Cunit Llevant, assolint aquest guardó per les dues.

S’espera que les banderes blaves onegin a les nostres platges a partir del 15 de juny, data en què s’iniciarà el servei de salvament i socorrisme a Cunit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email