El termini per presentar les sol·licituds és del  26 d’agost al 4 de setembre.

La propera cita amb el Mercat d’Intercanvi i segona mà tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre, de les 10 del matí a les 2 del migdia, al carrer dels Horts, 5 i 7, davant de l’Espai Jove i el Casal de la Gent Gran.

Tothom que vulgui instal·lar la seva parada al mercat pot descarregar-se la fitxa d’inscripció  i  la declaració de responsabilitat i presentar-la degudament omplerta  a l’Oficina d’Atenció  Ciutadana de l’Ajuntament (c. Major, 12).

El Mercat d’Intercanvi i 2a mà, promogut des de la Regidoria de Participació Ciutadana,   té com a pràctica la compravenda,  l’intercanvi i el regal d’objectes usats i en bon estat que tenim a casa i ja no fem servir com roba i complements, instruments musicals, material informàtic, llibres, pel·lícules,  petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu o parament de la llar, entre d’altres.

L’objectiu del Mercat és promoure una Cunit més cívic i el foment d’un consum responsable, reduint la quantitat de residus que generem i  donant una segona vida  a aquells  que estan en bon estat i  tenen una vida útil.

Està expressament prohibida la venda de productes que no siguin de segona mà.

La participació en el mercat és gratuïta.  L’Ajuntament disposa d’un nombre limitat de places que s’assignaran entre les persones sol·licitants d’acord amb els criteris  següents: tindrà prioritat la ciutadania de Cunit, d’aquests, l’ordre d’inscripció i, pels  sol·licitants d’altres municipis, s’assignaran els espais per ordre d’inscripció.

Consulteu les Bases generals de participació. Per a més informació podeu  trucar al telèfon 977 67 40 80 extensió 310.

Aquesta serà la tercer i última edició de les tres programades aquest any. Inscriviu-vos!

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email