Avui s’han iniciat els treballs de retirada de la sorra dels trams del Passeig Marítim afectats pels durs temporals de pluja, vent i mar de finals d’octubre, que amb onades de més de 3 metres van acumular gruixos de fins a 15 cm. de sorra a les entrades de la platja del Passeig Marítim,  compreses principalment entre el C/ Vendrell i Amílcar Barca, així com del tram comprés entre Av. Valaparaiso i el C/. de l’Estació.

S’ha esperat a realitzar els treballs, ja que es preveien altres situacions  meteorològiques que podien tornar a comportar una alteració maritima destacable a finals d’octubre i primers de novembre, per evitar que tornés a entrar sorra al passeig marítim després de fer la retirada de la sorra. Així mateix, aquests treballs de retirada de la sorra,  s’han d’efectuar preferentment quan la sorra està més compactada i seca per evitar el fangeix, i reduir el volum de metres cúbics a moure,  realitzant-los quan és més efectiu i eficient.

S’espera que aquests treballs finalitzin en un parell de dies.

Cal tenir en compte que en els mesos de tardor és quan sovintejen més els temporals de mar al nostre municipi i quan hi ha més risc que es produeixin entrades d’aigua de mar al passeig marítim, un fenòmen que cada cop sovinteja amb més frequència, no només al nostre municipi sinó a tot el litoral català.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email