Ara comença la fase de validació inicial de les propostes presentades.

Del 16 de setembre al 16  d’octubre ha estat obert el termini per presentar propostes a l’actual edició dels pressupostos participatius de Cunit.

Durant aquest mes s’han pogut presentar propostes a través dels  diferents canals establerts – sessions de participació,  punts de dinamització al carrer, la plataforma Decidim Cunit i les urnes repartides per diferents equipaments municipals –  per tal d’acostar i donar conèixer el procés a un major nombre de persones perquè en prenguessin part.

Des d’avui i fins a mitjans de novembre tindrà lloc la fase de valoració inicial de cada una de les 81 propostes aportades pels veïns i veïnes de Cunit i per les entitats locals.

En aquesta fase, una comissió formada per personal tècnic de diferents serveis i departaments  de l’Ajuntament farà un primer filtratge intern de les propostes aplicant criteris com que representin una inversió d’interès públic i que siguin de competència municipal, entre d’altres establerts a les bases que regulen aquest procés.

Així mateix, aquesta valoració es sotmetrà a la validació de la Comissió de pressupostos participatius amb representació de tots els grups municipals presents al plenari.

Si hi ha propostes similars,  es valorarà la possibilitat d’unificar-les i se n’informarà als seus proposants així com també es donarà la explicació pertinent de les  propostes que es determinin com a no vàlides perquè no compleixen els requisits establerts a les bases que regulen aquesta convocatòria.

Finalitzada aquesta fase, tindrà lloc un fòrum ciutadà  previst per a finals de novembre per debatre i prioritzar les propostes vàlides  i decidir aquelles que passen a la votació final.

Tota la informació dels Pressupostos participatius 2022/24 la trobareu a Decidim Cunit

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email