El dissabte 20 d’octubre, a les 11.30h, a la Biblioteca Municipal Marta Mata, trobada del English Book Club, per comentar el llibre The Curious incident of the dog in the night-time, de Mark Haddon.

Mark Haddon és un escriptor britànic. Va estudiar literatura anglesa a la Universitat d’Oxford i un cop llicenciat va treballar amb persones amb deficiències físiques i mentals, cosa que el va portar a escriure novel·les per a nens i joves, com la més coneguda The Curious Incident of the Dog in the Nighttime al 2003. També s’ha dedicat a la il·lustració, a la pintura i a ensenyar escriptura creativa.

The Curious Incident of the Dog in the Nighttime és una novel·la que ens explica com el protagonista, un noi autista anomenat Christopher Boone, de 15 anys, troba el gos de la veïna mort i decideix investigar-ne les causes. Haurà de superar la seva animadversió a parlar amb els adults i desconeguts per aconseguir els seus objectius i a poc a poc veurà com el món dels adults dista molt del que hauria de ser ideal.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email