• Aquest dissabte dia 13 d’0ctubre el Taekwondo My-Ju Cunit es va desplaçar fins a Pamplona per tal de competir a l’Open Internacional de la ciutat. 

Els resultats que va obtenir el club en la categoria junior van ser: Medalla de plata per Judit Herrada, Pedro Mendoza i David Lorente i medalla de bronze per Aitor Nin i Marc Sánchez. Pel que fa a la categoria sènior Javier Lizandra es va emportar la medalla de bronze. També van participar Emmanuel Edat i Ivan Domenech que malgrat la bona competició que van fer, no van pujar al pòdium.

Per altra banda, el MyJu Cunit va aconseguir el tercer lloc per equips a la categoria junior per darrere de la Selecció de Navarra i el Club Taekwondo Villaverde de Madrid.

Campionat de Catalunya de Pumses

El diumenge 14 d’octubre va ser el torn de portar als més grans al Campionat de Catalunya de Pumses, en el que Esther Bajo i Armando Ruiz van aconseguir les medalles d’or. Maria Jesús Heredia i Juan Carlos Córdoba van pujar al pòdium emportant-se dues medalles de plata i Wendy De Bock es va endur la medalla de bronze.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email