El dissabte 5 i el diumenge 6 de juny es celebrarà al Poliesportiu Municipal de Cunit “Els Joncs” el Campionat territorial de Tarragona Lliure individual de patinatge Júnior i Sènior.

Aquest estil de competició és una disciplina de gran vistositat que té com a objectiu principal barrejar els moviments de dansa amb la sincronització del moviment de tot el cos. El tracta d’aconseguir la combinació perfecta, trobant una gran diversitat de moviments, salts, piruetes i figures.

L’organització del campionat és a càrrec de la Federació Catalana de patinatge i el Club Cunit Artístic Skating MR i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cunit, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i Esportcat.

L´inici de la competició el dissabte 5 serà a les 17.30h i el diumenge 6 a les 10:15h. Durant tot el campionat i atenent a la situació sanitària actual per la COVID-19, la competició es realitzarà amb un protocol COVID d’assistència de públic.

Per poder assistir com a públic, per normativa, és obligatòria inscripció prèvia aquí així com l’ús de mascareta , i mantenir la distància d’1,5 metres amb la resta de persones assistents.

El públic podrà accedir 15 min abans de l’hora d’inici de la competició.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email