Dissabte passat es va celebrar a la sala d’actes de l’Ajuntament la sessió de constitució del nou grup, una reunió en què s’han renovat els càrrecs i s’ha realitzat el traspàs entre els consellers i les conselleres que acaben el mandat i els que el comencen.

En aquesta tercera edició de la iniciativa, el consell està format per 22 nens i nenes de 5è i 6è de les tres escoles del poble que han estat escollits per la resta de l’alumnat prèviament.

A continuació els consellers i conselleres van llegir un manifest a favor dels Drets del Infants, en commemoració del Dia Internacional del Drets dels Infants que es celebra avui 20 de novembre.

En acabar va tenir lloc una actuació musical a la plaça de la vila, a càrrec de KIDS DANCE, amb xocolatada inclosa.

L’ajuntament de Cunit vol agrair la tasca realitzada als consellers i conselleres sortints i anima als nous representants en la seva nova etapa en el Consell dels Infants de Cunit. També es vol fer especial esment a les famílies dels nens i nenes que hi formen part.

Yolanda Sánchez, regidora d’Educació, explica que “dissabte vàrem viure un moment molt especial, la dedicació dels nens i nenes en aquest òrgan participatiu significa donar veu i un espai a les futures generacions. Agraïm la tasca dels infants que varen finalitzar el mandat i esperem que el nou mandat estigui ple de bones experiències, i de propostes que enriqueixen la nostra comunitat educativa”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email