Després de 2 anys absència per motiu de la Covid-19, arriba el Volei Nit Cunit en la seva 25ª edició, com sempre, el primer cap de setmana d’agost, els dies 6 i 7.

Com cada any, l’Ajuntament de Cunit i el CV Cunit organitzen el torneig de vòlei platja nocturn a l’espigó 2 que acull a centenars de participans i que desperta molta expectació tant en les hores de joc diürn com nocturn.

Aquest any les inscripcions es realitzaran on-line, a través del formulari digital al web de Cunit i enviant el comprovant de pagament i el full autoliquidació per correu electrònic a esports@cunit.cat abans del dimarts 1 d’agost a les 13h.

El torneig està organitzat en 3 categories:

 POPULAR MASCULÍ                                         https://forms.gle/X2vhzbWfmbEdPhQQ7

 POPULAR MIXTE                                              https://forms.gle/6T5Rhk37feBTRrpb8

 POPULAR MENORS (14-17anys)                  https://forms.gle/BeBusC2wULqDe9uD7

Aquest any, s’incorpora com a novetat el torneig de menors, facilitant als joves entre 14 i 17 anys que puguin participar en aquest esdeveniment. Aquesta categoria tindrà uns horaris especials, iniciant el torneig a les 21h i finalitzant-lo sobre les 2h de la matinada.

A la competició Popular mixta hi haurà d’haver, com a mínim, sempre dues noies en joc.

Només podran disputar els partits aquells/es jugadors/es que s’hagin inscrit amb anterioritat a l’inici de la competició i que hagin acreditat la seva identitat al breefing inicial, que tindrà lloc el dia 6 d’agost a les 20:00h pel torneig de menors i a les 21:00h pel torneig Masculí i Mixte.

Adjunt a aquesta informació adjuntem els links als formularis d’inscripció, autoliquidació i reglament de les normes de joc.

Formularis d’inscripció

 POPULAR MASCULÍ                                        

 POPULAR MIXTE                                             

 POPULAR MENORS (14-17anys)                  

Documentanció

Autoliquidació

Reglament normes de joc

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email