El dissabte 10 de juny, Cunit acollirà la XI Xarel·lada, l’única Festa del Xarel·lo a tocar del mar. Aquest és l’onzè any que el municipi ofereix un espai de trobada de vins de la varietat Xarel·lo acompanyats d’un bon tast elaborats pels restauradors del municipi i dels pastissers locals.

La iniciativa va néixer l’any 2012 de la mà de la sommelier cunitenca Carme Garcia juntament amb la regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Cunit amb l’objectiu de crear un espai de reconeixement al vi del Penedès i en particular al Xarel·lo.

L’emplaçament del tast i de la mostra de xarel·los serà al Passeig Marítim, entre els carrers Les Sorres i Amílcar Barca.

Amb aquesta activitat es continua apostant per consolidar la imatge de l’esdeveniment a un concepte territorial com és el Penedès, carregat de valor afegit.

L’activitat te una vessant més didàctica al matí amb ponències del Daniel López, arqueòleg, i el celler Albet i Noya a la sala de plens de l’ajuntament a les 10.30h. Per a assistir cal fer inscripció a turisme@cunit.cat

A partir de les 20h i fins les 23h, es podrà visitar i gaudir de la Mostra de Xarel·los de bodeguers del Penedès amenitzats amb música i tast de tapes dels restauradors i pastissers locals participants.

A partir de les 21.30h concert de “Jero El Rumbo” i a les 23h concert del grup Big Mouthers amb servei de cocteleria.

El preu del tiquet són 15€, aquest inclou 2 copes de vi + 2 tapes + 1 postre + copa de regal.

Restaurants participants:

L’Arrosseria, Casa Carmiña – Bar Travesas, Hotel Adia, Restaurant El Rodaví, Pizzeria Mistral

Pastisseries:

Forn i Pastisseria Casas

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email