Aquest matí ha tingut lloc la visita del Secretari General de Mobilitat, Isidre Gavín, a Cunit per veure les obres de millora de la C-31. L’han acompanyat el Delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, i la Directora dels Serveis Territorials, Trinitat Castro.

Han visitat les obres de la nova rotonda del carrer Montblanc. També han avançat en tot el projecte d’ajardinament de la nova carretera, i la possibilitat de fer una zona de repòs al Bosc del Castell, aprofitant l’arbrat i el pas de la nova vorera i carril bici.

L’alcalde de Cunit, Jaume Casañas, ha recalcat en la necessitat de continuar treballant per alliberar la C-32 per desviar el trànsit que passa per la C-31. Al mateix temps demana a la Generalitat la necessitat de posar en valor la C-31 no com a carretera sinó com a carrer que vertebra el municipi.

Des del Departament de Mobilitat s’ha assenyalat la previsió d’acabar les obres durant el darrer trimestre, i també de continuar treballant per fer de la C-32 l’eix viari principal de la franja marítima de la Vegueria del Penedès.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email