El passat 7 de setembre va finalitzar el  casal d’estiu organitzat conjuntament pels tres AMPAs de les tres escoles d’infantil i primària de Cunit (Escola Pompeu Fabra, Escola Solcunit, i Escola Els Cossetans) del 25 de juny al 3 d’agost, i del 20 d’agost al 7 de setembre.

Aquest any 2018 l’Escola Pompeu Fabra va cedir els seu espais i instal·lacions per l’organització del casal d’estiu.

Així mateix, l’Ajuntament de Cunit va signar un conveni amb les AMPAs, representades per l’AMPA de l’escola Pompeu Fabra, regulant l’ús del centre i establint una subvenció per sufragar en part les despeses de realització d’aquest casal.

El fet de que el casal estigués obert a tothom, i que hi fos organitzat conjuntament per les 3 AMPAs, ha possibilitat que s’ajuntessin nens i nenes dels 3 centres educatius de Cunit, afavorint el companyerisme, les relacions entre les famílies dels diferents centres educatius, i en definitiva, la cohesió social.

La valoració ha estat molt positiva. Un total de 187 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys han pogut gaudir d’aquest casal d’estiu. La setmana amb més afluència ha estat la setmana del 2 de juliol al 6 de juliol, amb un total de 145 nens i nenes apuntats.

La relació entre l’empresa de lleure SENSACION ACTIVA, famílies, AMPAs, Ajuntament, i Escola, ha estat molt bona. Un dels punts més valorats per les famílies ha estat la comunicació via whatsapp dels comunicats i fotografies,

S’han rebut propostes de millora per fer les excursions en diferents dies, per anar a la piscina del tennis, i trobar un servei de càtering proper per mantenir el servei durant tot l’estiu, atès que les darreres setmanes d’agost no es va poder oferir el servei de menjador.

Un altre aspecte positiu molt valorat, ha estat la contractació per part de l’empresa SENSACION ACTIVA de monitors locals, coneguts pels nens abans de començar, facilitant el desenvolupament del casal.

Des de l’AMPA Pompeu Fabra, es destaca  “la  gran predisposició i col·laboració en tot moment per les tres AMPAs i el suport rebut pels seus membres i per la comunitat educativa, des d’un principi, per portar a terme aquest projecte, el qual es necessitava a Cunit, ja que, l’estiu i el camp del lleure,  era un espai no cobert des de fa molt temps en aquest municipi; valorem molt positivament aquesta coordinació del mon associatiu, (AMPAs) el públic (ajuntament ) i el privat (empresa Sensación Activa). Desitgem i esperem continuar amb aquest model de Casal, ja que creiem, que el resultat ha estat molt satisfactori, amb un servei de qualitat i un preu molt assequible.”

El Regidor d’Ensenyament, Jaume Casañas, ha volgut destacar  “que el municipi té la sort de comptar amb la complicitat de les AMPAs per tirar endavant projectes com aquest. Estem molts agraïts per la seva implicació, sense elles no hagués estat possible tirar endavant el Casal d’Estiu. Des de la Regidoria d’ensenyament continuarem treballant amb les AMPAs per poder fer del Casal d’Estiu un espai d’esbarjo i punt de trobada dels joves cunitencs i cunitenques. També vull donar les gràcies a l’equip directiu de l’Escola Pompeu Fabra i el seu conserge pel treball realitzat per poder tenir un Casal d’estiu exitós.”

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email